İz Mineral Optimizasyonu

Untitled design (79).png

İz mineraller, sağlığı, refahı ve performansı optimize etmek için hayvan diyetinin önemli bir parçasıdır. Bununla birlikte, ticari olarak temin edilebilen birçok kaynak, yüksek oranda çözünür ve reaktiftir, bu da hayvan tarafından absorbe edilmek yerine atılmalarına neden olur.

Ticari yemlerin çoğu, bir tür tamamlayıcı eser mineral içerir. Besinleri korumak için uygun koruma ve yem güvenliği önlemleri alınmış olmasına rağmen, yemdeki ham maddeler genellikle hayvanın hayvanların beslenme ihtiyacını karşılamaya yetecek kadar içermez. Tüm kaynaklar aynı olmadığından, yemde eklenen eser mineral türünü dikkate almak önemlidir.

 Selko'yu inceleyin Ürünleri İnceleyin

Faydaları

  • Performans: Tutarlı Sonuçlar
    İz mineral durumunu ve üretkenliği optimize etmek için türe özel çözümler. +200 araştırma denemesi ile doğrulanmıştır!
  • Kâr: Üretimi optimize ederek yatırım getirisini en üst düzeye çıkarır Optimum performans ve karlılık sağlayan 20 yılı aşkın sürekli başarı!
  • Refah: Temel fizyolojik işlevleri desteklemek
    Programımız, hayvan refahını optimize etmek için sürekli olarak doğru miktarda doğru minerali doğru zamanda sağlar.
  • Kolaylık:
    Tüm çözümler, doğru ve tutarlı miktarda mikro içerik sağlayarak doğru bir şekilde formüle edilmiştir.
  • Sürdürülebilirlik: Hassas beslenme, çevresel uyumu destekler
    Programımız, ortam atılımını en aza indirirken artan eser metal emilimini destekler.

İz mineral programımızın avantajları

  • Kararlılık: Birçok eser mineral kaynağı, örneğin vitaminleri parçalama veya besinlere bağlanma gibi reaktiflikleri nedeniyle yem kalitesini düşürebilir. Çözümlerimiz stabildir ve yemdeki antagonistlerle etkileşime girmez.
  • Lezzet: Hayvanlar, IntelliBond'un tadını sülfatlara tercih eder. IntelliBond'un kararlılığı nedeniyle, yemde daha az iyonik metal bulunur ve bu da yemin tadını daha az metalik hale getirir. Cu, Mn ve Zn'de iyonik metale karşı tattan kaçınma meydana geliyor gibi görünmektedir, çünkü her biri ayrı ayrı incelendiğinde hayvan tercihli alımı üzerinde bir etkiye sahiptir.
  • Çözünürlük: IntelliBond, Optimin ve IntelliOpt gibi eser mineral kaynaklarımız düşük çözünürlüğe sahiptir ve üst sindirim sistemi ve rumende olumsuz etkileşimleri önler. Düşük pH ortamında daha fazla çözünürler ve gastrointestinal sistem boyunca daha yavaş, daha stabil bir salım sağlarlar.
  • Biyoyararlanım: Çözümlerimizin sahip olduğu güçlü bağlar ve benzersiz kimyasal yapı, bağırsak yolundan ve kan sistemine eser metal emilimini artırır.
  • Sindirilebilirlik: Özellikle bakır sülfat, çinko sülfat ve manganez sülfatla beslenen hayvanlar, izometal seviyelerinde lntelliBond eser mineralleri içeren bir rasyonla beslenen hayvanlara kıyasla daha düşük NDF sindirilebilirliğine sahiptir.
  • İzlenebilirlik: Tüm çözümlerimiz büyük bir özenle işlenir. Bir üretim partisinin geçmişi, hammaddelerin menşeini, üretim partisinin işleme koşullarını, hammadde ve nihai ürün test analizlerinin sonuçlarını, ambalajın kaynağı ve menşeini ve üretim partisinin dağıtıldığı müşterilerin belirlenmesini içerir.

Dayandığı Bilim

İz mineral programımızın etkinliğini doğrulamak için doğrulama ekibimiz 200'den fazla bilimsel çalışma yürütmüştür. Tümü, kendi bölgelerinde ve ülkelerinde önde gelen üniversiteler, enstitüler, kanaat önderleri ve kilit müşterilerle yakın işbirliği içinde yapılır. Kapsamlı küresel, yerel ve pratik araştırmamızın faydaları, kümes hayvanları, domuz, geviş getiren hayvanlar, su ve evcil hayvanların yetiştirilmesiyle ilgilenen müşterilere bilime dayalı, katma değerli yeni konseptler ve mevcut programlar sağlamak anlamına gelir. Dünya çapındaki müşterilerimize etkinlik ve karlılık sağlayan çözümler.